Pia’s Historie

Rejsen hertil

Jeg er født i Danmark, et livligt, entusiastisk og eventyrlystent barn.  Min fantasi kendte ingen grænser, og det øjeblik jeg lærte at læse åbnede verden sig for mig med uendelige muligheder. Jeg tilbragte min barndom med at drømme mig ind i en helt fantastisk fremtid, til dels som flugt fra urolige hjemlige omgivelser.  Jeg var desuden ofte syg med uforklarlige allergier og infektioner, hvilket gav mig masser af tid til at dagdrømme.

Kort efter at jeg var færdig med skolen kaldte min eventyrlyst mig til at forlade Danmark. Jeg tilbragte først et år i Paris, hvilket lyder mere romantisk og glamorøst end det var, hvorefter jeg boede på en sejlbåd i et par år. Omkring dette tidspunkt vendte min rejse sig mere indad i søgen efter en dybere mening med livet, en opdagelsesrejse der fortsætter til den dag i dag.

For over 30 år siden tog denne indre rejse endnu en uventet retning, og jeg flyttede til the Findhorn Foundation, en del af et spirituelt, økologisk fællesskab i det nordlige Skotland, hvor jeg boede og arbejdede indtil for nylig. Min dejlige datter er født og opvokset på dette smukke og magiske sted på jorden, tæt på den vilde og storslåede Nordsø. Det at blive mor er den mest berigende oplevelse i mit liv, og det ligger mig meget på hjerte at finde positive og nærende måder at bringe børn op på , noget der har vist sig at være en helt anden slags læringsrig opdagelsesrejse.

Undervejs har jeg lært at have dyb tillid til min helt særlige vej i livet med alle dens mange omveje , og at lytte til min indre guidance, så da livet for et par år siden endnu engang kaldte mig tilbage, ikke blot til mit hjemland, men til min fødeby Århus, lyttede jeg villigt. Her bor jeg i dag, stadig ikke så langt fra mit elskede hav!

Ikke længe efter min datters fødsel udviklede jeg alvorlige allergier, MCS (Multipel Kemisk Overfølsomhed), fordøjelsesproblemer og uudholdelige smerter. Efter flere år blev jeg endelig diagnostiseret med Fibromyalgi, en kronisk uhelbredelig sygdom. Jeg var dog ikke parat til at acceptere en endegyldig diagnose, så drog ud på en indre og ydre rejse for at finde healing. Jeg prøvede mange forskellige former for healing, de fleste gav lidt lindring og og bragte mig et skridt nærmere henimod et godt liv med trivsel. Det at genkende mig selv som værende højsensitiv viste sig at være noget af et vendepunkt, og jeg begyndte at kunne omfavne mig selv med accept og medfølelse, og begyndte hermed at omformulere min opfattelse af denne i sandhed fantastiske gave, som jeg det meste af livet havde opfattet som en forbandelse.

Undervejs på min healingsrejse stødte jeg på EFT og Matrix Reimprinting, som viste sig at føre til et større vendepunk. At heale var for mig ikke noget “1 minute wonder”, det tog flere års dedikeret banken, hvor jeg gradvist afdækkede lag på lag af negative overbevisninger og traumer. I løbet af denne periode healede jeg fuldstændigt invaliderende Tendinitis (Tennisalbuer), alvorlige allergier, Irritabel Tarm syndrom or MCS ( Multipel Kemisk Overfølsomhed), selvom jeg stadig har nogle enkelte overfølsomheder. Jeg har lært at blive ven med min krop og at værdsætte dens visdom. Jeg erkender at smerte og sygdom er min krops måde at fortælle mig, at der er noget der må forandres, at jeg ignorer en vigtig del af mig selv eller ikke giver mig selv tilstrækkelig omsorg, en af mine større udfordringer i livet, eller at jeg på anden vis er ude af kurs.

I 2009 kaldte GenNøgle transmissionen på mig, en fantastisk visdomstransmission og det dybeste redskab for indre oplysning og transformation, jeg endnu er stødt på. GenNøglerne kalder os hver især ud på en dyb indre kontemplationsrejse, baseret på vores helt særlige Hologentiske Profil.  Denne indre rejse er baseret på Kunsten at Kontemplere, og for mig har det at blive stadigt bedre til at Tillade, Acceptere og efterhånden Omfavne mine udfordringer været en ren åbenbaring.  Det har ført mig på en fascinerende præcis udforskning af mine dybeste, mest skjulte lag af modstand og frygt, til en ikke mindre fantastisk åbenbaring af mit sande smukke og vise indre, af de helt særlige Gaver jeg er her for at dele med verden – ulig nogen andens.  Gennem at kontemplere mine særlige GenNøgler har jeg opnået en følelse af indre fred og en dybere forståelse af min særlige fraktale rolle i den kosmiske helhed.

Siden 2013 er jeg blevet stadigt mere involveret i det globale GenNøgle fællesskab, og transmissionen er blevet en integreret del af såvel mit personlige som mit professionelle liv.

Fremfor alt elsker jeg en god latter, et varmt og ømt kram, at dele i dybden, en gåtur på stranden, at se solen stå op eller gå ned, at følge jordens bevægelse gennem årstiderne, at danse og cykle en tur på en smuk sommerdag.

Da jeg af hjertet er en søgende sjæl, har jeg det meste af mit voksne liv været involveret i forskellige former for personlig udvikling og spirituel praksis.  Som følge heraf bringer jeg en dyb kvalitet af medfølelse, kreativ forestillingsevne, helhjertet tilstedeværelse og intuition til mit healings arbejde. Jeg ved af personlig erfaring præcis hvor kompleks rejsen mod et godt helbred, velvære, glæde og trivsel kan være.

Mine kvalifikationer

 • GenNøgle Guide 2021
 • GenNøgle Ambassadør 2018
 • Matrix Reimprinting, AAMET 2010
 • EFT, Avanceret grad 3 terapeut, Accredited AAMET 2007
 • EFT for Alvorlig Sygdom, 2007
 • EFT  Mester Træner, Akkrediteret AAMET 2011
 • Bars Behandler, Access Consciousness 2012
 • Massage Terapeut, Nordlyscentret, 1989
 • Zoneterapeut, Forenede Danske Zoneterapeuter 1986
 • Esoterisk Healing, The International Network of Esoteric Healing, 2006
 • Game of Transformation, Inner Links, 1992

Jeg er registreret og Akkrediteret Avanceret EFT Terapeut gennem EFT International

Du kan finde mere information om EFT International (på engelsk): www.eftinternational

Her finder du den officielle (på engelsk): GenNøgle hjemmeside

Samt om the Findhorn Foundation (på engelsk): www.findhorn.org