GenNøgler

GenNøgle transmissionen er et af de mest kraftfulde redskaber for indre kontemplation og transformation menneskeheden har til rådighed i disse forandringens tider.

“Baseret på I Ching og en ny forståelse af astrologi og genetik, giver GenNøglerne dig en Personlig Profil, der beskriver dit liv som et fuldt oplyst væsen.”
Richard Rudd

Hvis du har brug for lidt hjælp til at komme i gang med din Personlige Hologenetiske Profil, som består af Den Gyldne Vej, kan du skrive til mig her for at arrangere din GRATIS 15 minutters konsultation.  Jeg hjælper dig hellere end gerne, og tilbyder også om ønsket mere dybdegående støtte i form af en guidet introduktion til din profil.

Desuden holder jeg introduktioner om GenNøglerne, samt guider lokale og online grupper dybere ind i GenNøgle transmissionen.  For mere information se her, eller kontakt mig her, hvis du allerede har en interesseret gruppe.

GenNøglerne er grundlagt af den engelske mystiker Richard Rudd og består af et universelt indre sprog, hvis centrale opgave er at vække dit højeste formål til live.  GenNøglerne har deres rod i det Kinesiske I Ching, og tilsvarende de 64 Hexagrammer består de af 64 universelle arketyper, som beskriver ​​en levende visdom.  Forudsætningen for transmissionen er, at dit højere formål eksisterer som en kode indlejret i dit fysiske DNA.  GenNøglernes rolle er at aktivere og oplåse denne kode, så dit enestående kreative geni kan blive frigivet, og du kan finde din helt rette plads i verden.

Du kan hente din profil gratis her på dansk. Hvis du allerede har din profil, er det måske alligevel en ide at hente den igen, da du nu også får en gratis lydfil om dit Livsværk. Den er på engelsk, men transmissionen kommer rent og klart igennem Richard Rudd’s stemme uanset om du forstår det hele eller ej, og du får en lidt anden vinkel på den relevante GenNøgle end i bogen. Du finder lydfilen øverst til højre for din profil.

Uanset om du er helt nybegynder eller du har udforsket GenNøglernes univers i længere tid, kan jeg varmt anbefale det helt nye og meget anderledes GenNøgle kursus, “The Dream Arc“. Selv er jeg allerede draget ud på en dyb indre rejse!!

Du vil blive inviteret ud på en intuitiv rejse ind i mytologiens, drømmenes, naturens og kreativitetens verden. Du kan drage ind i denne rige og magiske verden helt i dit eget tempo, hvor din intuition vil guide dig ud på et fantastisk eventyr, fyldt med overraskelser.

Kurset er også utroligt smukt, en sand nydelse for hjerte og sjæl, fyldt med en magfoldighed af visdoms bebudere (bemærk kurset er på engelsk).

Her kan du kan se mere om The Dream Arc

Endvidere er jeg Delta Guide, the Delta er en fantastisk 7 ugers rejse ind i kollektiv transformation og bevidsthed. Jeg var en af de første Delta rejsende og har selv spillet en vigtig rolle i at omskabe denne smukke magi til et kraftfuldt kursus. I årenes løb er jeg blevet stadigt mere og mere forelsket i denne særlige strøm af GenNøgle transmissionen. Hvis dette har fanget din opmærksomhed, kan du se mere om the Delta og prøve det første trin gratis.

The Delta findes indtil videre kun på engelsk, så en guided Delta rejse forudsætter noget kendskab til engelsk, selvom al guidance vil foregå på dansk og jeg er til rådighed til at støtte undervejs (vær opmærksom på at en Guided rejse forudsætter at du køber the Delta, samt betaler et yderligere beløb for min Guidance).

Her kan du læse en artikel skrevet for Nyt Aspekt der beskriver lidt mere om min personlige rejse med GenNøglerne.

For de astrologi interessede er her en visuel oversigt over GenNøglerne indlagt i Zodiaken: Astro GenNøgle Hjul.

GenNøgle hjemmeside (på engelsk)

Introduktion til den Gyldne Vej med Richard Rudd (på engelsk)

Enhver Skygge indeholder en Gave  – Richard Rudd

GenNøglerne – en Visdomstransmission for nutiden

GenNøglerne er en visdomstransmission, en Terma, plantet dybt i fortiden, som har ventet på at tiden var moden til at genfinde den. Transmissionen består af en levende og stadigt voksende strøm af tidsløs visdom, der forener mange forskellige visdomstraditioner og filosofier.

GenNøglerne – frigør det højere formål skjult i dit DNA

Bogen om GenNøglerne kan opleves som en levende transmission, blot det at læse den kan åbne noget dybt i dit indre. I lighed med traditioner fra mange Mystiske tekster har den en evne til at komme til live efterhånden som du kontemplerer og dykker dybere ind i dens visdom.
GenNøglerne bygger på mange måder bro mellem Øst og Vest – mellem Mysticisme og Videnskab – de bringer os en ny forståelse af selve bevidsthedens programmeringssprog.
Samtidig med at bogen om GenNøglerne blev skrevet, fandt andre gennembrud også sted indenfor videnskaben. Den “nye biologi” blev født af molekulær biologer som Bruce Lipton, der viste at vores DNA ikke er forprogrammeret sådan som vi plejede at tro, men tværtimod er uhyre følsomt og reagerer på både følelser og tanker.

Du kan købe den danske udgave a GenNøglerne her.

Kunsten at Kontemplere

GenNøglernes centrale teknik er kunsten at kontemplere. I modsætning til meditation, er kontemplation ikke helt udenfor sindet, tværtimod bruges sindet på en legende måde til at åbne nye forbindelser indeni din hjerne og din krop. Det er gennem vedvarende kontemplation på GenNøglerne at vi kan påvirke subtile ændringer i vores biokemi, og derved åbne op til de højere frekvenser nedfældet i vores DNA.

GenNøglerne i praksis – Kortet, Kompasset og Rejsen

Dit Kort – Bogen

I hjertet af GenNøglerne er selve bogen – det er dit kort, som du bruger til at udforske denne visdom. Bogen beskriver 64 psykologiske arketyper, de såkaldte GenNøgler. Hver GenNøgle kan opleves og udtrykkes på 3 forskellige frekvensplaner kaldet Skyggen, Gaven og Siddhi’en (Guddommelig Essens på Sanskrit).

Dit Kompas – Din Hologenetiske Profil

Måske er den mest spændende del af GenNøgle transmissionen den personlige Hologenetiske Profil – den viser dig dit højeste potentiale som et fuldt oplyst menneske.

Baseret på astrologiske beregninger oversætter din Hologenetiske Profil GenNøglerne til en dybt personlig rejse.

Din profil beskriver en række GenNøgler der er helt særlige for dig. Disse GenNøgler oplåses i sekvenser, som du kan kontemplere og gradvist opleve udfolde sig i dit daglige liv.

Din personlige rejse – Den Gyldne Vej – Formål / Partnerskab / Velstand og trivsel

Profilen består af Den Gyldne Vej, som indtil videre er opdelt i tre arketypiske sekvenser (dog bliver en fjerde sekvens tilføjet i løbet af 2024, Stjernens Perle). Alle sekvenserne er holografisk forbundne og hjælper os med at bringe healing og dybere forståelse ind i vores liv.

  • Aktivering – Finde dit formål – At grounde på det fysiske plan
  • Venus – Åbne dit hjerte – At navigere på det emotionelle plan
  • Perle – Frigive din velstand – At klargøre visionen på det mentale plan

Den Gyldne Vej tilbyder en praktisk trin-for-trin rejse gennem din profil. Den viser dig, hvordan du kan føje alle redskaberne sammen og anvende de resulterende indsigter praktisk i din hverdag. Du kan prøve det første trin af den første sekvens gratis her (på engelsk).

Introduktion til GenNøglerne, samtale med Steen Landsy fra Nyt Aspekt