GenNøgler

GenNøgle transmissionen er et af de mest kraftfulde redskaber for indre kontemplation og transformation menneskeheden har til rådighed i disse forandringens tider.

“Baseret på I Ching og en ny forståelse af astrologi og genetik, giver GenNøglerne dig en Personlig Profil, der beskriver dit liv som et fuldt oplyst væsen.”
Richard Rudd

Hvis du har brug for lidt hjælp til at komme i gang med din Personlige Hologenetiske Profil, som består af de 3 sekvenser i Den Gyldne Vej, kan du skrive til mig her for at arrangere din GRATIS 15 minutters konsultation.  Jeg hjælper dig hellere end gerne, og tilbyder også om ønsket mere dybdegående støtte i form af en mere dybdegående guidet introduktion til din profil.

Desuden holder jeg introduktioner om GenNøglerne, samt guider lokale og online grupper gennem den personlige profil, jeg har ikke i øjeblikket dato for den næste åbne gruppe.  Tjek venligst tilbage for mere information, eller kontakt mig her hvis du allerede har en interesseret gruppe.

Du kan hente din profil gratis her på dansk. Hvis du allerede har din profil, er det måske alligevel en ide at hente den igen, da du nu også får en gratis lydfil om dit Livsværk. Den er på engelsk, men transmissionen kommer rent og klart igennem Richard Rudd’s stemme uanset om du forstår det hele eller ej, og du får en lidt anden vinkel på den relevante GenNøgle end i bogen. Du finder lydfilen øverst til højre for din profil. For at få hele din profil skal du desuden tilvælge Linjer, Stier m.m. ved at trykke på de respektive blå knapper, som du finder under lydfilen.

Her kan du læse en artikel skrevet for Nyt Aspekt der beskriver lidt mere om min personlige rejse med GenNøglerne.

For de astrologi interessede er her en visuel oversigt over GenNøglerne indlagt i Zodiaken: Astro GenNøgle Hjul.

GenNøgle hjemmeside (på engelsk)

Introduktion til den Gyldne Vej med Richard Rudd (på engelsk)

Enhver Skygge indeholder en Gave  – Richard Rudd

GenNøglerne – en Visdomstransmission for vores tid

GenNøglerne er en skjult visdomstransmission, en terma, plantet dybt i fortiden, som har ventet på et bestemt tidspunkt at blive opdaget på. De indeholder en levende strøm af tidsløs visdom, der forener mange forskellige traditioner og dimensioner, herunder I Ching og astrologi.

GenNøglerne – frigør det højere formål skjult i dit DNA

Bogen om GenNøglerne kan beskrives som en levende transmission, hvorved menes at blot det at læse den kan have en varig indvirkning på dig. I lighed med traditionen fra mange Mystiske tekster har den en påfaldende evne til at komme til live efterhånden som du overvejer og udforsker dens sammenvævede indsigter.
GenNøglerne er en slags moderne I Ching, der bygger bro mellem Øst og Vest – mellem Mysticisme og Videnskab – de bringer os en ny forståelse af selve bevidsthedens programmeringssprog.
Samtidig med at bogen om GenNøglerne blev skrevet, fandt en helt ny strøm af gennembrud sted indenfor videnskaben. Den “nye biologi” blev født af molekulær biologer som Bruce Lipton, der viste at vores DNA ikke er forprogrammeret sådan som vi plejede at tro, men tværtimod er et uhyre følsomt åbent system, der reagerer på både følelser og tanker.

Du kan købe den danske udgave a GenNøglerne her.

Kunsten at Kontemplere

GenNøglernes centrale teknik er kunsten at kontemplere. I modsætning til meditation, er kontemplation ikke helt udenfor sindet, tværtimod bruges sindet på en legende måde til at åbne nye forbindelser indeni din hjerne og din krop. Det er gennem vedvarende kontemplation på GenNøglerne at vi kan påvirke subtile ændringer i vores biokemi, og derved åbne op til de højere frekvenser latente i vores DNA.

GenNøglerne i praksis – Kortet, Kompasset og Rejsen

Dit Kort – Bogen

I hjertet af GenNøglerne er selve bogen – det er dit kort, som du bruger til at udforske denne visdom. Ligesom en kæmpestor kodebog om alle menneskelige bevidsthedstilstande, er bogen inddelt i 64 psykologiske arketyper, de såkaldte GenNøgler.
Hver GenNøgle kan opleves og udtrykkes på 3 forskellige frekvens niveauer kaldet Skyggen, Gaven og Siddhi’en (Guddommelig Essens på Sanskrit).

Dit Kompas – Din Hologenetiske Profil

Måske er den mest spændende del af GenNøgle transmissionen den personlige Hologenetiske Profil – enestående, fordi den viser dig hvordan din helt særlige version af oplysning ser ud.

Baseret på astrologiske beregninger kortlagt ind på I Ching hjulet – oversætter din Hologenetiske Profil GenNøglerne til en dybt personlig rejse.

Din profil beskriver et mønster af GenNøgler helt unikke for dig, de oplåses i en bestemt sekvens, som du kan kontemplere og anvende praktisk i dit liv.

Din personlige rejse – Den Gyldne Vej – Formål / Partnerskab / Velstand og trivsel

Det sidste og mest kraftfulde aspekt af GenNøgle visdommmen kommer i form af et program kaldet Den Gyldne Vej, hvilket kan kontempleres gennem selvstudie eller i en studiegruppe, for mere information om disse se her.

Den Gyldne Vej tilbyder en praktisk trin-for-trin rejse gennem din profil. Den viser dig, hvordan du kan føje alle redskaberne sammen og anvende de resulterende indsigter praktisk i din hverdag.

Introduktion til GenNøglerne, samtale med Steen Landsy fra Nyt Aspekt