Det Praktiske

EFT og Matrix Reimprinting samt personlig GenNøgle Guidance

EFT og Matrix Reimprinting og/eller GenNøgle Guidance sessioner fungerer lige godt lokalt, over telefonen eller online. Lokale sessioner finder sted i Århus midtby.

Jeg tilbyder en Gratis 15 min konsultation for at hjælpe dig til at finde ud af, om EFT & Matrix Reimprinting og/eller GenNøglerne er den rette vej for dig, for at svare på evt. spørgsmål, samt for at du kan fornemme om min særlige tilgang, og det jeg har at tilbyde, er det rette for dig.

Jeg kan varmt anbefale at booke en 75 min. session fremfor 60 min, da det giver os mere tid til at gå I dybden.  Indimellem kan det endda være en fordel at booke en længere session, derfor tilbyder jeg også en vis fleksibilitet ift. tidsbestilling og priser.

Hvis du er klar til virkelig at gå i dybden, så anbefaler jeg dig at bestille en pakke bestående af 6 x 75 min. Sessioner, som desuden  er inklusive indspilning af guided visualisering efter hver session, Mandala skabelon til brug for kreativt udtryk og et personligt banke manuskript.

Du kan henvende dig til mig her for at bestille en personlig session eller du kan tilmelde dig en af mine studiegrupper her. Du kan også ringe eller sende sms til 50257717 for mere information. Læg venligst en besked da jeg ikke besvarer opkald fra ukendt nummer.

Priser:

60 min. EFT & Matrix Reimpriting 750 DKK

75 min. EFT & Matrix Reimpriting 900 DKK

75 min. Matrix Reimprinting med fokus på din personlige Hologenetiske Profil 950 kr.

75 min Personlig GenNøgle Guidance 950 kr.

Pakke bestående af 6 x 75 min. sessioner inklusive indspilning af guided visualisering efter hver session, Mandala skabelon til brug for kreativt udtryk og et personligt banke manuskript. Bemærk at pakken skal bruges indenfor 4 måneder.

6 x 75 min. EFTMR 5200 DKK

Kurser: GenNøgle Studiegrupper

Delta Guided 7 ugers Rejse 2275 DKK for 7 deltagere (325 DKK per person)

Rejse ind i din Essens, Studiegruppe, online 5 x 2.5 timer 1500 DKK

Sådan betaler du

Du kan betale for online tider eller studiegrupper ved bank overførsel eller mobile pay. Når din session eller plads er bekræftet får du tilsendt en faktura. For lokale sessioner og studiegrupper kan du endvidere betale kontant.

Jeg har et begrænset antal pladser tilgængelig til reduceret pris, henvend dig venligst for at høre nærmere, da jeg altid er villig til at finde en løsning, der føles godt for både dig og mig.

Vigtig bemærkning:

EFT og Matrix Reimprinting samt GenNøglerne er ikke på nogen måde en erstatning for medicinsk behandling.  Den information du finder på denne hjemmeside er udelukkende informerende, og du bedes tage fuldt ansvar for dit eget helbred og velbefindende.  Al information bliver behandlet strengt fortroligt i henhold til GDPR regulationer.