Kurser

Ny studiegruppe starter d. 22. august 2024, du kan tilmelde dig her: https://www.den-rytmiske-nordkraft.dk/kurser/

Jeg tilbyder også personlig guidance, så du kan få en dybere forståelse af din personlige profil, evt. i forbindelse med dyberegående healingsarbejde ved hjælp af Matrix Reimprinting. Hvis du er interesseret kan du kontakte mig her.

Har du downloadet din personlige Hologenetiske Profil, men er i tvivl om hvordan du skal komme videre, så er en studiegruppe, hvor jeg guider dig på vej med at forstå og dykke ind i de dybere lag af GenNøgle transmissionen, måske lige det du venter på.  Selvom indre kontemplation er GenNøglernes grundliggende værktøj, har mange fundet megen støtte i den fælles rejse, hvor vi kan dele indsigter og gennembrud med hinanden.

“Baseret på I Ching og en ny forståelse af astrologi og genetik, giver GenNøglerne dig en Personlig Profil der beskriver dit liv som et fuldt oplyst væsen.”
Richard Rudd

Hvis du endnu ikke har fået din profil, kan du hente den gratis her på dansk. Hvis du allerede har din profil, er det måske alligevel en ide at hente den igen, da du nu også får en gratis lydfil om dit Livsværk. Lydfilen er på engelsk, men transmissionen kommer rent og klart igennem Richard Rudd’s stemme uanset om du forstår alle ordene eller ej, og du får en lidt anden vinkel på den relevante GenNøgle end i bogen. Du finder lydfilen øverst til højre for din profil.

Med udgangspunkt i din personlige Profil hjælper en studiegruppe dig til at fordybe dig i og udforske aspekter af mysteriet om dit indre potentiale, og dermed begynde at skabe fundamentet for løbende forståelse og anerkendelse af dit sande formål. Du vil få guidance og støtte på vejen til at fordybe dig, samt guidede meditationer til brug i din daglige kontemplation.

Min hensigt med studiegrupperne er at skabe et trygt og inspirerende rum, hvor vi sammen dykker dybere ind i GenNøgle transmissionen, derfor begrænser jeg også deltager antallet til max. 8.

Gradvist kan denne indre rejse over tid føre til en dybere følelse af personlig frihed,  indre tilstedeværelse og stabilitet, samt hjælpe dig til at åbne dit hjerte og skabe mere glæde og opfyldelse på alle områder af dit liv.

Rejsen ind i GenNøglernes Univers kan tage mange år, ja måske sågar resten af livet, så det er ikke noget quick fix, til gengæld finder de fleste at det gradvist bliver lettere at møde dagligdagens udfordringer, livet bliver langt mere fyldt med glæde og mening og du vil begynde at finde en indre stabilitet, du måske ikke vidste var mulig.

Tag en kort stund til at føle ind i dit indre og stil dig selv det følgende spørgsmål, er jeg parat til at gå dybere, til at give mig selv denne gave, til at vie en del af min tid på denne indre opdagelsesrejse ind i de dybere lag af mig selv?  Hvis svaret er ja, glæder jeg mig til at dele denne rejse med digen

Bemærk venligst at adgang til bogen om GenNøglerne er en forudsætning for at få ægte værdi og dybde ud af studiegruppen. Den kan købes her: https://www.lemuelbooks.dk/.

GenNøgle Studiegruppe, starter d. 22. august 2024

Sted: Vi vil mødes via Zoom, som i min erfaring er et enkelt, stabilt og brugervenligt medie, hvor du ikke behøver at oprette en konto. Hvis du ikke er vant til online grupper eller Zoom, så hjælper jeg dig stille og roligt til rette.

GenNøgle Studiegruppe, online på Zoom: Torsdage kl. 18.30 – 21.00

Datoer: Den 22. august , d. 19. september, d. 17. oktober, d. 14. november og d. 12. december.

Du kan tilmelde dig her: https://www.den-rytmiske-nordkraft.dk/kurser/

Videregående GenNøgle Studiegruppe, En rejse dybere ind i mysteriet: Lukkede grupper kun for dem der allerede har deltaget i en GenNøgle Studiegruppe. Oftest vil en studiegruppe fortsætte sammen, da et af formålene med mine grupper er at opbygge tillid, tryghed og ikke mindst venskaber undervejs.

Du kan tilmelde dig den næste studiegruppe her eller hvis du har yderligere spørgsmål først sende mig en besked her. Du kan også ringe eller sende sms til 50257717 for mere information. Læg venligst en besked, da jeg desværre ikke besvarer opkald fra ukendt nummer.